FSHF përcakton kalendarin e finaleve të sezonit

Federata Shqiptare e Futbollit ka përcaktuar kalendarin dhe vendin e zhvillimit të finaleve të sezonit 2017-2018, për të gjitha kategoritë.

Kështu ndeshja finale e Kupës së Shqipërisë, mes Skënderbeut dhe Laçit, do të luhet më 27 Maj, në orën 19:00, në stadiumin ‘Elbasan Arena’.

Po në të njëjtin vend, por më datë 16 Maj, në orën 17:00, do të luhet finalja e Kategorisë së Parë, mes Tiranës dhe Kastriotit, që fituan në grupet respektive.