Frojdi vjen me një serial thriller

Figura e të riut psikanalist dhe filozof austriak Sigmund Freud do të jetë në qendër të serialit të ri thriller që do të transmetohet në “Netflix”.
Ngjarjet tregojnë se Freud angazhohet për të ndjekur një vrasës në seri dhe për këtë bashkëpunon me një medium dhe një inspektor policie. Historia ambientohet në Vjenën e shekullit XIX.
Freud do të jetë seriali i parë austriak që do të transmetohet në streaming në Netflix në nivel botëror.
Regjia i është besuar Marvin Kren, i njohur për dramën e “TNT”-së, “4 Blocks”. Skenari po ashtu do të shkruhet nga Kren, në bashkëpunim me Stefan Brunner dhe Benjamin Hessler.
Një bashkëprodhim Austri-Gjermani, seriali do të ketë 8 episode. Xhirimet pritet të nisin në vjeshtë, ndërsa transmetimi është parashikuar për në fund të 2019-s.