Francë, dy të arrestuar. Planifikohej sulm para zgjedhjeve

Dy francezë u arrestuan në qytetin port në jug të francës, Marsejë, nën akuzat se planifikonin një sulm të dhunshëm para raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, më 23 prill.
Ministri i Brendshëm francez në detyrë, Matthias Fekl tha në Paris se dy francezët e radikalizuar, të lindur në 1987-n dhe 1993-shin, kishin planifikuar një sulm në territor francez ditët e ardhshme.