Header

Fotoja e ditës: Maska e përshtatur për të pirë me pipzë

Ditën e sotme në Kinë është bërë virale një foto ku në të shihet një grua me maske të krijuar posaçërisht për fytyrën dhe një kapak i vogël në mënyrë që të hapet sa herë që dëshiron për të pirë një pije me pipzë.

Nuk dihet nëse maska funksonon apo jo, por kjo rikthehu buzëqeshjen në fytyrat e familjeve kineze dhe veçanërisht atyre që iu rikthyen0 sërish jetës pas gati 2 muaj në izolim.

Më shumë se 11,000 përdorues të rrjeteve sociale janë duke përdorur hashtag #MilkTeaMask dhe diskutojnë me shaka për përmirësimin e maskës në mënyrën që pipza të përshtatet mirë dhe njerëzit të pijnë pijen e tyre pa e prekur fytyrën.

You may also like ...