Fjolla Morina e ka humbur virgjërinë 17 vjeçe

Këngëtarja seksi, Fjolla Morina, ka rrëfyer momente nga jeta e saj për “Kosovaren”. Ajo ka treguar se është martuar shumë herët, pa i mbushur ende 17 vjeçe, kur edhe ka lindur vajzën e saj të parë. Fjolla ka pohuar gjithashtu se në atë moshë kishte patur për herë të parë të dashur dhe se marrëdhënien e parë seksuale e ka kryer pasi u martua.