Fitimi marramëndëse në një ditë i çiftit Beckham

Sipas shifrave të fundit, David Beckham dhe Victoria Beckham fitojnë rreth 61.644 paund në ditë.Çifti ka rritur totalin e fitimeve të tyre në 22.5 milionë paund falë të ardhurave nga bizneset e tyre. “Beckham Brand Holdings”, e cila përfaqëson linjën e modës së Victoria, ndërsa përdorimi i imazhit të David për marketing, raportohet të ketë rritur fitimet nga 12.69 milionë paund.“Footwork Production”, e cila përdor emrin dhe imazhin e David, ka rritur fitime me 9.8 milionë paund.