Festa gjigante e 40 vjetorit të Francesco Totti-t

Ditë e gjatë për Francesco Tottin, mes gostive, festimeve dhe urimeve pa fund, e cila u finalizua në Kështjellën Tor Cheese, ku kapiteni i Romës festoi ditëlindjen e tij të 40.

Një vend i veçantë për futbollistin, duke qënë se në të njëjtin vend ai lidhi kurorë më Ilary Blasi.

Në festë mbërritën rreth 300 të ftuar përfshirë Carlo Verdone, Fiorello, Malagò, Montezemolo dhe e gjithë skuadra e Romës.

C_2_fotogallery_3005334_7_imageC_2_fotogallery_3005334_6_imageC_2_fotogallery_3005334_4_imageC_2_fotogallery_3005334_3_imageC_2_fotogallery_3005334_15_imageC_2_fotogallery_3005334_14_imageC_2_fotogallery_3005334_2_imageC_2_fotogallery_3005334_0_image