Fëmijët kanë trashëguar karakteristikat e Brad Pitt, por si ndihet Angelina Jolie për këtë?

Stringer 499104.JPG Stringer 494221903 HOLLYWOOD, CA - MAY 28: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie (C) with children (L-R) Pax Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt attend the World Premiere of Disney's "Maleficent", starring Angelina Jolie, at the El Capitan Theatre on May 28, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Disney)

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë pasur një marrëdhënie shumë të trazuar, për shkak të luftës së tyre të vazhdueshme të divorcit. Pavarësisht gjithë problemeve që kanë hasur për kujdestarinë e fëmijëve, Angelina ka vënë re diçka teksa ata rriten.

Burime pranë aktores 43-vjeçare kanë thënë se fëmijët i kujtojnë shumë Brad Pitt, pasi kanë trashëguar cilësi të tij, me të cilat Angelina ra në dashuri shumë kohë më parë. Ajo ka parë disa nga sjelljet e fëmijëve, ndjenjat e tyre të humorit dhe karakteristika të tjera të ëmbla, të cilat e kanë rikthyer pas në kohë dhe e kanë bërë të ndihet mirë për këtë gjë.

Ndonëse ajo akoma nuk ka një marrëdhënie konstante me ish-partnerin e saj, burime pranë Angelina-s janë shprehur se karakteristikat që fëmijët e saj kanë nga babai, i kanë ngrohur zemrën aktores së famshme.