Fejohet çifti i famshëm i ‘Unbreak my heart’

Pas 18 vitesh të dashuruar, çifti i hitit të famshëm ‘Unbreak my heart’ ka vendosur të hedhë hapin e madh, atë të fejesës.
Bëhet fjalë për këngëtaren Toni Braxton dhe reperin Birdman, të cilët e konfirmuar fejesën e tyre në spotin e reality-show “Braxton Family Values”.
Birdman gjatë intervistës së tij u shpreh se Toni është jeta e tij dhe do e dojë atë deri në vdekje: “Ajo është imja, shoqja ime, familje ima, dashuria ime, luftarakja ime, jeta ime, e dua deri në vdekje. Ne njihemi prej 18 vitesh dhe thjesht ndodhi”.ka thene Birdman.