Fansat i drejtohen Megan Fox: Boll më operacione plastike

Edhe pse njihet si një prej aktoreve më të bukura në botë, Megan Fox nuk ka hequr dorë nga nderhyrjet estetike. Ajo i është nënshtruar disa herë procedurave estetike në të kaluarën, ndërsa ka vazhduar me ndërhyrjet edhe së fundmi. Pas publikimit të fotografive të reja, fansat janë irrituar, të cilët i kanë kërkuar që të mos e teprojë dhe t’i ndërpresë operacionet. “Ke qenë e bukur, ndalu së shkatërruari”; “Dukesh si një mace plastike”; “Ka bërë ndërhyrje për t’u dukur e tillë” – janë disa prej komenteve të fansave.