Familja mbretërore në panik: Nusja e re ka një të fshehtë të errët

Bashkëshortja e ardhshme e princ Harryt, Meghan Markle është autorja e fshehtë e një blogu të quajtur “Aktorja e punësuar”, në të cilën ajo përshkruajti me sinqeritet luftën e saj për të mbijetuar në Hollywood.
Ish- aktorja ka shkruar pa rezerva dhe autocenzurë për tema të ndryshme, ku në mesin e tyre ka qenë edhe dashurinë ndaj verës dhe djathit të lirë, për zakonet seksuale dhe përvojat, dietat, urinë dhe ndjenjat

Ajo gjithashtu ka shkruar për gjoksin e magjishëm dhe seksin.
Por ky blog është zhdukur pa asnjë shenjë

https://twitter.com/i/web/status/967756912098865153