Header

Eva Mendes zbulon një sekret bukurie: E rruaj fytyrën

Së fundmi, Eva Mendes ka zbuluar një nga sekretet e saj të bukurisë për të treguar fytyrën e saj natyrale.

Aktorja kubano-amerikane tha se praktikon dermaplaning, e cila është një procedurë eksfolimi fizik i ngjashëm me procesin e rruajtjes së mjekrës, në të cilin përdoret një bisturi kirurgjikale sterile për të rruar butësisht sipërfaqen e lëkurës së fytyrës, e cila kryesisht heq qelizat e vdekura, si dhe qime shumë të holla në fytyrë.

Kjo teknikë gjithashtu minimizon shfaqjen e shenjave të akneve dhe rrudhave.

“Kam marrë shumë komente nga gra që kanë rruar fytyrat e tyre për vite, mendoj se ‘dermaplaning’ është fjala e duhur dhe më pëlqen!”, tha Eva Mendes.

You may also like ...