Era sjell këngën e re “Bonbon"

Era Istrefi prapë ka befasuarne prag te fundvitit. Bonbon quhet kënga e saj më e re dhe është e një zhanri pak më të lehtë, por me stil të veçantë, ashtu sikurse dinë Era.Era, këtë vit ishte njëra prej këngëtarëve më të kërkuara dhe gjatë këtij fundviti është e zënë me disa koncerte, kryesisht nëpër klube të Shqipërisë.