Era Istrefi, në kopertinën e revistës së famshme botërore

Era Istrefi do të jetë në kopertinën e një prej revistave më prestigjoze në botë.

Bëhet fjalë për të famshmen V Magazine, dhe lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtarja përmes Instagram.

Në kopertinat e V Magazine jemi mësuar të shohim emra të mëdhenj si Madonna, Bradd Pitt, Lady Gaga apo Miley Cyrus. Tanimë do kemi mundësinë të shohim dhe një artiste shqiptare.

4657876895789

b6fc4a83fb3fad0d7bb1fb42fea5ea1d