Enrique Iglesias & Anna Kournikova sërish bashkë

Këngëtari 40 – vjeçar Enrique Iglesias dhe tenistja Anna Kournikova janë parë sërisht bashkë, pas një periudhe të gjatë kohe duke dalë nga një restorant natën vonë në Beverly Hills, Kaliforni. Në fotot e kapuara mat të dy duken të lumtur dhe herë – herë janë kapur për dore duke ecur të qetë në mes të rrugës.Disa fansa të tyre hamendësojnë se ata janë martuar fshehurazi kohë më parë, por preferojnë ta mbajnë sekret.