Eneda Tarifa dhe Leonora Jakupi në Turkvizyon 2018

Eneda Tarifa do të përfaqësojë Shqipërinë në Turkvizyon 2018. Eneda bëhet këngëtarja e parë, që përfaqëson një shtet në Eurovision Song Contest dhe në Turkvizion.
Ndërsa këngëtarja Leonora Jakupi do të përfaqësojë Kosovën!
Paçi fat vajza, mezi po presim t’ju shikojmë!

E