Header

“Ende shumë e lënduar”; Miley Cyrus s’e ka harruar ish-bashkëshortin e saj!

Miley Cyrus thuhet se po përpiqet të largojë nga mendja ish-bashkëshortin Liam Hemsworth. Një person i brendshëm zbuloi kohët e fundit për Life & Style se këngëtarja është ende e varur nga marrëdhënia e saj e mëparshme me Liam, pasi u nda me aktorin në gusht të vitit 2019.

Burimi tha për Cyrus se ajo është “ende shumë e lënduar dhe e torturuar nga mënyra se si përfunduan gjërat me Liam” pas romancës së tyre prej gati një dekade. “Kur ata u ndanë, ajo me të vërtetë mendoi se ishte përgjithmonë dhe se nuk do të kthehej kurrë pas, por tani që gjithë këto vite kanë kaluar, asaj i duhet të pranojë se ende i mungon ai”, pohoi gjithashtu burimi.

Sidoqoftë, ata thanë se Miley “ka nevojë për një mbyllje përfundimtare të gjithçkaje, por ai nuk do t’ia japë asaj”.“Ajo është e bindur se nëse do të uleshin, do të flisnin dhe secili të ndryshonte, ajo do të ishte në gjendje të vazhdonte përpara plotësisht”, tha burimi, duke treguar se si Miley planifikon të arrijë ‘mbylljen’ e përsosur.

Burimi shtoi se Liam mendon se ai e ka kaluar këtë dhe ka vazhduar të ecë përpara dhe thjesht dëshiron të lërë atë që kanë pasur në të kaluarën dhe nuk sheh ndonjë nevojë për të ndryshuar asgjë. “Miley është mësuar të marrë atë që dëshiron, kështu që është e mërzitur që Liam nuk do të pranojë ta takojë atë”, tha ajo.

You may also like ...