Emma Watson hyn në Marvel me filmin “Black Widow”

“Black Widow “ është një nga filmat cinecomic më të shumëpritur të Marvel dhe Emma Watson do të ketë një rol protagonist përkrahë Scarlett Johansson, e cila do të interpretojë edhe njëherë Natasha Romanoff. Nuk dihet ende se çfarë roli do të ketë ylli i “Harry Potter” në filmin që do të nisë xhirimet në qershor të këtij viti.