Eminem publikoi klipin e një prej këngëve më të fuqishme të albumit të ri

Një nga këngët më të fuqishme e më të pëlqyera të albumit “Kamikaze” është padyshim “Lucky You”. Në këtë bashkëpunim të Eminem me Joyner Lucas, vërehen aftësitë e mrekullueshme të reperëve për rima dhe shpejtësinë në rap. Këngës shumë të lavdëruar e të pëlqyer nga të gjithë, i është bashkangjitur edhe një videoklip, ku mund ta shikoni më poshtë.