Elvana Gjata uron në mënyrën më të veçantë për festat e nëntorit

Këngëtarja Elvana Gjata nuk kishte se si të mos bëhej pjesë e fëstimeve në ditën më të rëndësishme të të gjithë shqipëtarëve.
Ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku shfaqet me sfond të kuq, ndërkohë që me duar formon simbolin e shqiponjës. Gjithashtu në krahë të saj ndodhet një shqiponjë e vërtetë, simbol i vendit tonë.  Krahas videos Elvana ka shkruar: “Ti Shqipëri me jep nder”. Në kohën kur ka qenë në Shqipëri kujtojmë se Gjata ka realizuar një sërë këngësh me tematikë atdheun si “Gjaku im”apo himnin e Kombëtares së futbollit “Kuq e Zi”.

Ti Shqiperi me jep nder..

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on