Header

Elsa Lila vjen me një koncert madhështor në Tiranë

Elsa Lila do rikthehet në Tiranë me një koncert madhështor. Ai do titullohet “Finalmente, Elsa” dhe do zhvillohet në 1 nëntor, në Pallatin e Kongreseve.

Kjo vjen një vit pas rikthimit të artistes në skenën e Festivalit të RTSH-së.

Elsa vjen me këtë koncert të madh, në Tiranën e saj, aty ku nisi gjithçka e ku ka ndjerë çdo herë, në çdo kohë, dashurinë që publiku ka për gjithë vlerat artistike që ajo vazhdon të përcjellë, përmes botëkuptimit, zërit e tingujve të saj.

Sipas “Tirana Post” ky koncert live, do të jetë i gjithi i saji, konceptuar me një program special muzikor.

You may also like ...