Header

Elon Musk rimerr fronin si njeriu më i pasur në botë!

Elon Musk ka mposhtur Bernard Arnault duke rimarrë titullin e personit më të pasur në botë këtë javë, sipas listës së miliarderëve në kohë reale të Forbes. Kjo ka ndodhur pas rikthimit të aksioneve të Tesla-s.

151.9 miliardë dollarë. Kjo është vlera neto në kohë reale e themeluesit të Amazon dhe ish-personit më të pasur në botë, Jeff Bezos, personi i tretë më i pasur në botë, pas Musk dhe Arnault. Bezos pasohet nga themeluesi dhe ish-CEO i Oracle, Larry Ellison (148.1 miliardë dollarë), themeluesi i Microsoft, Bill Gates (120.6 miliardë dollarë), CEO i Berkshire Hathaway, Warren Buffet (117.3 miliardë dollarë) dhe ish-CEO i Microsoft, Steve Ballmer (104.9 miliardë dollarë).

Pasuria neto e Musk fitoi 4.1 miliardë dollarë të tjerë të hënën, sipas llogaritjeve të Forbes, duke rritur vlerën e tij neto me më shumë se 1.75% në një vlerë të rehatshme prej 240.7 miliardë dollarësh, që nga mesdita EDT.

You may also like ...