Elon Musk ka të paktën 12 fëmijë, gjashtë prej tyre kanë lindur në pesë vitet e fundit, tre me muzikanten Grimes dhe tre me pronaren e “Neuralink”-ut, Shivon Zilis, përfshirë dhe një fëmijë që ende nuk është bërë publik, raportoi “Bloomberg”.