Eksperimenti që na bëri të reflektojmë mbi jetën

Një djalë i ri i quajtur Joe ka kaluar një javë i vetëm në apartamentin e tij pa asnjë kontakt me njerëzit apo teknologjinë, për hir të një eksperimenti. Joe e regjistron të gjithë eksperiencën e tij për të ndërgjegjësuar shoqërinë, e cila është kthyer në robot të teknologjisë dhe nuk sheh përtej saj. Në përfundim të projektit, Joe takon një të moshuar i cili jeton i vetëm dhe kupton sesa e rëndësishmë është për këta persona një vizitë.

Nobody expects loneliness to hurt so much!

Nobody expects loneliness to hurt so much!

???????????? Daily Mail 30 ??????? 2017 ?.