Header

Ekipi i Joe Biden po kërkon të punësojë një menaxher memesh për fushatë

Zgjedhjet në SHBA po afrohen me shpejtësi dhe me sa duket, pretendentët nuk po lënë asnjë gur pa lëvizur.

Fushata e Presidentit Joe Biden thuhet se po kërkon të punësojë një ‘menaxher meme’ dhe ata janë të gatshëm të paguajnë 85,000 dollarë (31,960 BD) në vit.

Sipas listës zyrtare të vendeve të punës:

“Fushata Biden për President (BFP) po kërkon një menaxher partner për t’iu bashkuar ekipit të Partneriteteve Dixhitale. Në këtë rol, ju do të filloni dhe menaxhoni operacionet e përditshme në përfshirjen e përmbajtjeve kryesore të internetit dhe faqeve meme. Kandidati ideal për këtë rol është i apasionuar pas sjelljes së përmbajtjes politike tek votuesit aty ku ata tashmë janë në internet.”

Kandidatët e interesuar duhet të kenë dy deri në katër vjet përvojë në fushat përkatëse dhe të jenë të gatshëm të zhvendosen në Wilmington, Delaware.

Amazon.com: I DID THAT & I'LL DO IT AGAIN Funny President Joe Biden Meme  Premium T-Shirt : Clothing, Shoes & Jewelry

 

You may also like ...