Eddie Murphy rikthehet me vitet ‘70 në kinema

“Dolemite Is My Name” është filmi më i ri i Eddie Murphy dhe pas vitesh mungese aktori rikthehet në kinema me një personazh që kthen pas kohën në vitet ’70, Rudy Ray Moore. Murphy aktualisht po xhiron në Los Anxhelos dhe kanë dalë disa fotografi nga sheshxhirimi me veshjet skenike.