Eddie Murphy me dy role në “Coming to America 2”

Eddie Murphy jo vetëm do të rikthehet në rolin e princit Akeem, por do të jetë edhe protagonisti negativ në “Coming to America 2”.
John Landis nuk u përfshi në projektin që do të ketë për regjisor Craig Brewer, i cili do të procedojë me skenarin e bashkëshkruar nga krijuesi dhe skenaristi i “Black-ish” Kenya Barris dhe filmi do të titullohet “Coming 2 America”.
Pas konfirmimit të rikthimit të Arsenio Hall në rolin e maxhordomit Semmie, Shari Headley si Lisa McDowell dhe të James Earl Jones si i ati i Akeem, “That Hashtag Show” shkruan se Murphy do të interpretojë edhe personazhin negativ, Generale Izzi, diktatori i Nextdoooria, një komb i mbuluar nga varfëria ekstreme. Ai është i vendosur dhe do të bëjë ç’është e mundur për të marrë pushtetin në Zamunda.
Në “Coming 2 America”, princi Akeem zbulon se ka një djalë tjetër dhe përpiqet ta gjejë për t’i lënë një ditë fronin e Zamundas.