Header

Ed Sheeran vendos të largohet për pak kohë nga muzika, arsyeja është emocionuese

Ed Sheeran do të marrë një pushim nga regjistrimi i albumit të tij të ri për të nisur një program trajnimi në të gjithë vendin.

Këngëtari shpreson të rrisë fondet për mësimet e muzikës në shkolla dhe të ndihmojë studentët të përmirësojnë aftësitë e tyre muzikore.

Vihet re se këngëtari ka kryesuar listat me shtatë albume që kulmuan me albumin e tij të tretë, i cili theu rekorde në 2017 dhe u bë artisti më i shitur i vitit.

“Fillova ta bëj atë në qarkun tim dhe tani po shkoj në qark kombëtar. Tani po vizitoj më shumë shkolla të mesme që vërtet kanë nevojë për mbështetje financiare për klasën e muzikës dhe ju mund të shihni se çfarë ndryshimi bën”, tha Sheeran për The Sun.

Në të kaluarën, artisti i famshëm bëri donacione për shkollën e tij të vjetër, ‘Thomas Mills High’ në Suffolk, kur në vitin 2018 mësuesi i tij i tha për një shkurtim të fondeve.

You may also like ...