Header

Ed Sheeran përckton datën e përfundimit të turneut

Ed Sheeran njoftoi në Instagram datat europiane për pjesën e fundit të turneut të tij tre-vjeçar të “Matematikës”.

Ylli 33-vjeçar i popit u shpreh duke thënë:  “2025 është fundi i turneut të matematikës. Ne do të bëjmë shfaqje të mëdha në Europë dhe disa të tjera që do t’i shpallim së shpejti”.

Këngëtari i “Thinking Out Loud” gjithashtu tha se po planifikon të performojë në shumicën e vendeve të tjera ku nuk ka performuar ende, por koncertet e radhës do të jenë në Europë.

Ed Sheeran vijon të mbetet një nga emrat më të pëlqyer në industrinë botërore të muzikës.

Ed Sheeran Announces Mathematics Tour 'Comes to an End' in 2025 and Reveals  European Tour Dates

You may also like ...