E motra fajson Meghan për daljen nga Mretëria

Gjysmë-motra Meghan Markle foli gjatë interviste televizive britanike për vendimin e Dukës dhe Dukeshën së Sussex-it për të dalë nga Mbretëria.

Samantha Marklee cila është vajza e babait të Meghan Markle nga martesa e tij e parë, gjithashtu pretendoi se vendimi i çiftit për të emigruar në Kanada është marrë nga Meghan dhe jo burri i saj.

Në një intervistë për “ITV’s This Morning”, ajo tha se dorëheqja e tyre ishte një ‘shkelje e rëndë e detyrës’ për Mbretëreshën.

‘Ne nuk po flasim për adoleshentë, po flasim për të rritur që e dinin se çfarë po bënin dhe qasja e tyre në lidhje me babanë tim ishte tepër e gabuar dhe tronditëse. Nga perceptimi im, unë mendoj se Meghan e pëlqeu fillimisht jetën mbretërore, por kur publiku e kritikoi atë për sjelljen dhe shpenzimet, melodia ndryshoi, duke shmangur përgjegjshmërinë, duke e rrëshqitur skenarin’ tha ajo.