E mbajti të fshehtë për shumë gjatë, zbulohet shtatzënia e këngëtares së njohur

EXCLUSIVE: Christina Aguilera and Karolina Kurkova arriving at a port in Ibiza to board a boat. 18 Jul 2018 Pictured: Christina Aguilera and Karolina Kurkova. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA253826_012.jpg) [Photo via Mega Agency]

Christina Aguilera duket se do të bëhet nënë sërish me fëmijën e saj të tretë.
Prej kohësh ajo dhe partneri i saj Matt kanë dëshiruar që familjes t’i shtohet dhe një bebe tjetër.
Mesohet se këngëtarja ka ndaluar konsumimin e alkoolit dhe mbulon shumë mire me veshje barkun e saj.
Por nga fotot e fundit të saj duket qartë barku i saj i rrumbullakosur.
Burimet pranë këngëtares kanë thënë për mediat amerikane se, është e vërtetë që ajo ka shtuar në peshë por kjo nuk ka ndodhur aspak për shkak të teprisë në të ngrënë, përkundrazi Christina kujdeset shumë për dietën e saj.
Ky do të jetë fëmija i dytë i Christinës me Matt. Ajo gjithashtu dhe djalin e saj dhjetë vjeçar nga martesa e saj me pare me Jordan Bratma.