E gjitha në të bardha Jeniffer Lopez shkëlqen teksa fotografohet në Manhattan

Jeniffer Lopez është një nga këngëtaret që nuk habit kurrë me zgjedhjet e saj të të veshurit. Nderkohë që kohët e fundit janë shtuar daljet publike këtë here është fotografuar në Manhattan e veshur me një palë paliçeta të bardha dhe me një pallto me pellush në po të njëjtën ngjyrë. Duhet thënë që format e saj trupore janë për tu admiruar dhe veshja e tregon akoma më të re se mosha që Jeniffer ka.JLO ju rikthye kinematografisë me rolin protagonist në një komedi të lançuar së fundmi që mban titullin ‘Second Act’.