Header

“E dua aromën tënde”/ A po lind diçka mes Baby G dhe Dijonisit?

Baby G dhe Dijonisi kanë thënë se mes tyre nuk po lind një histori dashurie, por ngacmimet dhe provokimet kohëve të fundit na tregojnë tjetër gjë.

Ngacmimet dhe provokimet mes tyre nuk kanë fund dhe teksa pozonin së bashku para pasqyrës, ishte Dijonisi ai që duklet sikur puth Baby G në qafë.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Po, zemër!

Dijonisi: Çfarë po bën e dashur? Çfarë po ha? Më thuaj. çfarë po ha?

Baby G: Po ha qofte

Dijonisi: Pra, të vjen era qofte? E dua aromën tënde.

You may also like ...