Dy Eltonët së bashku në skenë

Në një prej koncerteve të turneut “Farewell Yellow Brick Road Tour” pati dhe një surprizë në skenë, një duet mes Elton John dhe Taron Egerton, aktori që e portretizoi në filmin biografik “Rocketman”.

John dhe Egerton interpretuan në piano një prej këngët më të bukura e të famshme të yllit britanik, “Your Song”.

Sir Elton e ka shprehur shpesh herë nëpër intervista, se Egerton e ka interpretuar në mënyrën më të mirë të mundshme, saqë as ai vetë s’do të dinte ta bënte më mirë dhe se e vlerëson shumë si aktor dhe si njeri.