Dwayne Johnson kryeson listën e Forbes, aktori më i paguar në botë

Dwayne Johnson ishte aktori më i paguar i vitit të kaluar, sipas renditjes vjetore më të fundit të Forbes.
Ai u ngjit nga vendi i dytë ku ishte vitin e kaluar në vendin e parë pavarësisht se fitimet e tij prej 89.4 milionë dollarë ishin më të ulta se në vitin 2018 kur rezultonte me 119 milionë fitime.
Aktori që kryesonte listën vitin e kaluar, George Clooney ka rënë nga Top 10.
Kjo për shkak se fitimet e tij të larta në listën e vitit 2018 erdhën për shkak të shitjes së kompanisë së tij të tequila, në një marrëveshje me vlerë 1 miliardë dollarë.

Lista e aktoreve më të paguara do të publikohet nga Forbes të premten.
Listat përfshin të ardhurat e përgjithshme të të famshmëve, duke përfshirë firmat e markave dhe nuk përbëhet vetëm nga pagesa për aktrimin.