Header

Dua Lipa zgjedh Shqipërinë si vendin e preferuar për verën 2024

Dua Lipa vazhdon të jetë besnike e Shqipërisë duke e përzgjedhur si vendin ideal për të pushuar.

Atraksionet turisitike të Shqipërisë dhe përmirësimi i infrastrukturës për mikpritjen e turistëve, kanë bërë që “ambasadorja” jonë ndërkombëtare, kengëtarja Dua Lipa, të shpalosë me bindje se vendi ynë është i denjë për të kaluar pushimet.

E ftuar në podcastin e “Las Culturistas” në iHeart Radio, Lipa u pyet se ku ka planifikuar të kalojë pushimet e verës së këtij viti, Dua Lipa zgjedh jugun e Shqipërisë.

Kjo përgjigje nuk është surprizuese ku vjen puna për Dua Lipën, e cila për dy vite radhazi ka zgjedhur Shqipërinë për të pushuar së bashku me familjen dhe miqtë e saj.

You may also like ...