Header

Dua Lipa po bëhet miliardere?!

LONDON, ENGLAND - JULY 12: Dua Lipa attends the "Barbie" European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 12, 2023 in London, England. (Photo by Joe Maher/Getty Images)

Sipas “The Sun”, Dua Lipa duket se është  rrugën e duhur për t’u bërë miliardere, e kjo për shkak të një ndryshimi të madh në karrierën e saj.

Ylli i muzikës ka ndarë rrugët me kompaninë e deritashme të menaxhimit “TaP” dhe ka vendosur të bashkëpunojë me te atin, Dukagjinin, që ka siguruar të drejtat e publikimit të projekteve të saj. 

Te dy ata kanë krijuar një kompani të quajtur “Radical 22 Publishing Limited” për të ndihmuar në menaxhimine karrierës së saj vetëm pak ditë pasi Dua njoftoi se ka shkëputur raportet me kompaninë menaxhuese “TaP”.  

“Dua donte të merrte nën kontroll karrierën e saj dhe Dukagjini është i vendosur. Ai ka menduar se ajo po jepte përqindje të mëdha të fitimeve dhe pasi u bë menaxheri i saj më herët, vendosi që si hap i ardhshëm logjik, të bëhej dhe partner biznesi”, citon një burim për “The Sun”.
Duket se deri në moshën 40-vjeçare, Dua mund të bëhet miliardere. 

 

You may also like ...