Dua Lipa në listën e 100 personave më me ndikim

Revista “Vogue” ka publikuar listën e 100 personave, të cilët janë duke frymëzuar njerëzit, e në mesin e tyre është edhe këngëtarja Dua Lipa.

Lista e “VogueWorld100” ka një larmi të zërave krijues të dalluar nga e gjithë bota, duke përfshirë aktorë, artistë, muzikantë, atletë, stilistë, aktivistët, kuzhinierët, koreografët dhe çdo njeri i çuditshëm i cili ka pasur ndikim te të tjerët dhe që është inspirim për të tjerët.

“Nga një kampione e patinazhit e mbuluar në Emiratet e Bashkuara Arabe, te një vajzë e re në Dallas, e cila skicon veshje për pista të modës, çdonjëri prej personave që janë pjesë e kësaj liste janë njerëz të talentuar, me të cilët ne kemi qenë të lumtur të bashkëpunojmë dhe të tregojmë historitë e tyre”, është shkruar në artikullin e publikuar nga Vogue.

Artikulli, i cili në brendi të vet ka një larmi të madhe tregon se njerëzit mund të pyesin se si mund të ekzistojnë karaktere kaq të ndryshme në një listë, si mundet një piktor i klasit botëror siç është Jordan Casteel, të krahasohet me dyshen të cilët e quajnë vetën “Fecal Matter”. Mirëpo, sipas tyre, përgjigjja është shumë e thjeshtë, pasi ekipi i “Vogue” thotë se njerëzit, por edhe ata vetë janë ndikuar nga të gjithë këta emra që janë pjesë e listës. Që nga Kim Kardashian West, deri te gjenerata e re e artistëve të tatuazheve, e deri te Vanilla Jellaba, një llogari misterioze në “Instagram” që dallohet për stilin e saj të veshjeve.

Kjo është lista e plotë e 100 personave: Bryndon Cook, Vanilla Jallaba, Urassaya Sperbund, Dear Giana, Maxine Ashley, Jess Chen, Yves-Oliver Manderau, Jon Rafman, Sonia Ali dhe Fyza Ali, Doreen Garner, Bad Canteen, Lyra pramuk, Tigermomdragonlady, Elizaveta Popova, Nao Takahashi, Tomasyn Hayes, Alpha Channelin, Salvjiia, Gabrielle Tesfaye, Mickey Mahar, Lori Stern, Saufeeya Goodson, Molly dhe Reese Blutstein, Patti Harrison, Dope Saint Jude, Ayo dhe Teo, Eileen Oppenheimer, Glow, Sakura, Cara Nicoletti, Teisha Jenaie, Milma, Creepy Yeha, Chunky Buff, Anitta, Austyn, Peepy dhe Mother Lee, Moonkyu Lee, Mc Soffia, Mette Towley, Hannah Stocking, Leah Abbott, Riya Hamid, Lauren Auder, Coralie Jouhier, Briana Wilson, Mademoiselle Meme, Desire Marea, Jordan Casteel, Frances Waite, Dokgo, Miski Muse, Tara Emad, Amiaya, Dua Lipa, Burna Boy, Xanthous Bae, Rithika Merchant, Gus Dapperton, Peggy Gou, Latita Ky, Natalie Krim, Ruby Mary Lennox, Liselotte Watkins, Lena dhe Katya Popovy, Dytto, Anastasiia Gutnyk, Aziza Azim, Bryant Giles, Falana, Martine, Ali, Jochen holz, Olivia Kaiafa, Fela Gucci, Ouyang Nana, Taylore Scarabelli dhe Slava Balasanov, Olga Kamenetskaya, Ascia, Si Oux, Kamilla Osman, Ewelina Gralak, James Whiteside, Aviya, FerSan, Adriana Hot Couture, Dianne Garcia, Sophia Roe, Shani Crowe, Yola Jimenez, Yuya, Fecal Matter, Tomer Romn Daunov, Zabra Lari, Bailey/Nightspace, Charlie Cappable, Sabrina dhe Sarah, Mele Murder, Eric Christison, Tiwa Savage, dhe Talia Migliaccio.