Header

Dua Lipa mahnit me paraqitjen ekskluzive në kopertinën e majit 2024 të ‘ELLE’

Dua Lipa është ylli i kopertinës së Elle për numrin e saj të majit 2024.

Dua ofron një pamje të re nga Glamour i viteve 1960. Flokët e saj të bukura shtuan një prekje të stilit vintage që të kujton ikonat si Amy Winehouse dhe Priscilla Presley.

E fotografuar nga Dan Beleiu dhe e stiluar nga Patti Wilson, Lipa vesh një fustan Marc Jacobs, geta Calzedonia dhe vathë Tiffany & Co. Në kopertinën e shkruar nga Suzy Exposito, Lipa ndan frymëzimin e saj për albumin e saj të ardhshëm “Radical Optimism”, se si rritja në Kosovë e formësoi atë dhe marrëdhënien e saj me familjen e saj.

Vëmendje të madhe ka tërhequr ajo pjesë ku flet për Kosovën, vendin nga e ka origjinën familja e saj. Thotë se ndjehet shumë afër me këtë vend. Ka dëgjuar nga njerëzit e saj të afërt dhe miqtë për krimet e kohës së luftës, rrëfime të cilat i kanë hapur një horizont të ri në jetën e saj dhe e kanë bërë të ndjeshme edhe ndaj konflikteve aktuale nëpër botë, që u shkaktojnë vuajtje njerëzve.

Numri do të jetë i disponueshëm në stendat e gazetave më 7 maj.

Kohët e fundit, revista Time e njohu atë si një nga 100 njerëzit më me ndikim në botë, duke theksuar ndikimin e saj të rëndësishëm në skenën globale.

 

Must Read: Dua Lipa Covers 'Elle', & Other Stories Collaborates with Susan  Fang - Fashionista

 

Dua Lipa on 'Radical Optimism' Album, Family, and Social Justice

 

Dua Lipa | ELLE Magazine | April 18, 2024 | ? Dan... - My Experience and  Observation

Dua Lipa on 'Radical Optimism' Album, Family, and Social Justice

Dua Lipa on 'Radical Optimism' Album, Family, and Social Justice

You may also like ...