Header

Dren Abazi ngroh zemrat e të dashuruarve me një super baladë

Festa e të dashuruarve po vjen dhe për këtë ka menduar një super këngëtar i baladave, Dren Abazi që sapo ka publikuar një këngë që ngroh zemrat e çdo personi të dashuruar

“Zjarr dhe akull” quhet kënga më e re e Dren Abazit. Teksti mban firmen e tij.

Pak nga teksti:

“Kush e di…

Mbase jeta kaq kohë kishte,

Për ne të dy,

Nji botë tjetër, ma e mirë do t’ishte

Por, unë e di….

asgjë tjetër nuk e ka ma atë hijeshi,

Që e sjell veç hija jote,

Sa herë që shfaqesh ti!”.

Ky është njëri nga vargjet e Drenit që ka marrë shumë komente pozitive në rrjetet sociale.

You may also like ...