Drake përfundon në spital, anulon koncertin

Sipas rrjeteve sociale, Drake ka anuluar koncertin e tij në Amsterdam për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore. Reperi madje u dërgua menjëherë në spital dhe si pasojë nuk ka mundur ta japë koncertin e tij. Ka qënë një promovuese e koncertit ajo që i ka dhënë audiencës këtë lajm të trishtueshëm, e cila ishte në stadium duke pritur performancën e artistit të preferuar. Fanst e Drake nuk ishin aspak të lumtur që dëgjuan këtë lajmërim dhe menjëherë nisën të firshkëllenin në shenjë zemërimi. Raportohet se shkaku i gjendjes jo të mirë shëndetësore ka qënë konsumimi në sasi të lartë i lëndëve narkotike.