Header

Dokumenti/ Zyrtarizohet divorci i Leka Zogut dhe Elia Zaharisë

Martesa e Princ Leka dhe Elia Zaharia është zgjidhur në mënyrë zyrtare më 25 prill.

Sipas vendimit të zbardhur nga gjykata kanë qenë tre arsyet që kanë çuar në divorcin mes Lekës dhe Zaharias.

Edhe pse u aludua se ka qenë tradhëtia ajo që krijoi krisjen e martesës, ish çifti ka dhënë arsyet e përbashkëta të divorcit të cilat janë; konfliktet e vazhdueshme, mungesa e komunikimit dhe ndërprerja e bashkëjetesës.

Gjithashtu në këtë vendim është përcaktuar se Elia nuk do e mbajë më mbiemrin Zogu, por do të rikthej atë të vajzërisë, Zaharia.

Sakaq Princ Leka ka nisur një tjetër romancë me fotografen Blerta Celibashi.

You may also like ...