Dita Botërore e Puthjes, ja 10 më të pëlqyerat nga filmat

Skenat në të cilat protagonistët puthen janë më të priturat nga të dashuruarit pas serive televizive. Na bëjnë t’i dëshirojmë për shumë episode, ndonjëherë për të gjithë sezonin, por kur ndodhin ato të fiksuara në kokë dhe në zemër.
Disa bëhen kult dhe, me rastin e Ditës Botërore të Puthjes, një studim nga Baci Perugina ka përpiluar dhjetë puthjet më të preferuara televizive nga publiku.