Diletta Leotta me një dokumentar rreth zakoneve seksuale

“Netflix” ka zgjedhur gazetaren italiane Diletta Leotta për një dokumentar të përqendruar në zakonet seksuale në botë. Projekti do të këtë 13 episode në të cilat Leotta do të ndalet në vendet më të bukura në planet për të zbuluar kuriozitete, zakone të çuditshme, intriguese dhe risitë lidhur me seksin.Në dokumentarin e “Netflix” do të përballen tematikat e njohura, por ende pak të eksploruara nga publiku perëndimor, megjithatë duket se do të ketë edhe një mënyrë për të zbuluar gjëra të reja.