Dëshira për modeling po çon motrat binjake drejt vdekjes

Dy motra binjake me dëshirën e madhe për tju futur modelingut po i japin fund jetës së tyre. Format e tyre trupore nuk përputheshin me kriteret që modelingu kërkon dhe kjo ishte arsyeja që ato iu nenshtruan një diete që fatkeqësisht po i çon drejt vdekjes. Vajzat reduktuan ushqimin dhe ndaluan ngrënien pas orës 5. Kjo bëri që njëra nga vajzat të përfundonte në koma për tre ditë. Mamaja e vajzave tregoi se shumë nga klinikat e vendit nuk e merrin përsipër kurimin e vajzave duke thënë që janë dy të vdekura gjallë.