Demi ‘tërbon’ me të kuqe

**** DAILY MAIIL ONLINE PICTURE EXCLUSIVE **** PIC FROM FORTITUDE PRESS (PIC SHOWS: DEMI ROSE MAWBY SHOWS OFF HER FAMOUS CURVES IN CAPE VERDE) She's not shy about showing off her famous curves, so Demi Rose MAwby looked right at home on the beach in a THONG SWIMSUIT Spotted staying at Melia Llana Hotel and Spa in Sal, Cape Verde, the Instagram modelstruggles to contain her assetts. Wearing a tiny thong, revealing her "Kardashian look-a-like bum" she struted up and down the sand. Demi has revealed she will be moving to Ibiza this summer with her DJ boyfriend, Chris Martinez, so I'm sure we will be seeing a lot more of Demi this summer.

Demi Rose gjithmonë sigurohet që të gjithë të kthejnë kokën kur kalon.

Dhe padyshim që edhe këtë herë ia ka arritur qëllimit.

E veshur me bodysuit të kuqe modelja i ka tërbuar të gjithë.

23-vjeçarja ka vënë në pah format e saj bombastike ndërsa relaksohej në pishinë në Cape Verde.