Del në shitje shtëpia legjendare e Playboy

Pas dekadash të tëra me festa legjendare dhe orgji seksi, Vila Playboy del në shitje.Shtëpia më e famshme në Beverly Hills pritet të dalë në treg muajin e ardhshëm, dhe thuhet se  nuk do të jetë aspak e lirë. Burime besojnë se Playboy Enterprises do të kërkojë 200 milionë dollarë për shtëpinë e Hugh Hefner, sipas TMZ.