Debutimi i Michelle Pfeiffer në “Instagram”… me “mjau”

Michelle Pfeiffer bëhet pjesë e botës “social” të “Instagram”-it, me një “mjau” historike. Për debutimin në rrjetin social, aktorja 60-vjeçare zgjodhi postimin e një klipi të shkëputur nga “Batman Returns”, filmi i Tim Burton (1992), ku interpretonte Selina-n, e njohur si Catwoman. Përshkrimi i shkruar nga aktorja duke shoqëruar klipin ishte thjesht një “mjau”, duke përshëndetur kështu dhe fansat e saj.

View this post on Instagram

MEOW Instagram.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on