Deadshot nuk do të jetë në “Suicide Squad 2”

“Suicide Squad 2” nuk do të ketë mes protagonistëve Deadshot, i interpretuar më parë nga Will Smith dhe Idris Elba do të ketë një rol tjetër në këtë film. Xhirimet do të nisin në vjeshtë dhe premiera pritet të jetë në sallat e kinemave amerikane më 6 gusht 2021.“Suicide Squad 2” ka vendosur të eliminojë Deadshot, duke treguar respekt kundrejt Smith dhe solli në jetë personazhin për herë të parë. Will kështu mund të rikthehet në të ardhmen.