David dhe Victoria Beckham drejt divorcit?! Reagon çifti

Çifti i famshëm refuzon furishëm thashethemet e divorcit të tyre duke deklaruar se janë “të dëmshme dhe të pabaza”.
Familja Beckham u fotografuan duke paraqitur një front të bashkuar me familjen e tyre në një darkë me djemtë e tyre Brooklyn, Romeo dhe Cruz.
David dhe Victoria Beckham duken më të lumtur së kurrë dhe divorci për ta nuk është opsion.